Troben el 'supermercat' de la droga adulterada de la Costa Daurada: molt perillós

Adulteraven la droga creant un preparat que generava addicció i lesions irreparables al sistema nerviós

Es va trobar una gran quantitat de diners.
Es va trobar una gran quantitat de diners. | Mossos
03 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:01h
Nou operatiu dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues a la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió, els agents de la policia catalana han desmantellat un perillós 'supermercat' de la drogaadulterada a la CostaDaurada: el preparat que es venia en una casa particular provocava danysirreparables al sistemanerviós.

La investigació es va iniciar a principis d'aquest 2023 quan els Mossos d'Esquadra van detectar la presència habitual de moltes persones, a qualsevol hora, als baixos d'un bloc del carrer Carril de Salou.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar que en aquest local s'hi traficaven substàncies il·lícites i després de reunir indicis suficients, el jutge va permetre l'entrada als dos habitatges sospitosos.

Quatre persones detingudes

El passat 31 de març es va fer l'entrada als domicilis on hi van trobar 30 grams de cocaïna en roca, 100 grams d’haixix, dos grams de MDMA, 7.000 euros en efectiu, cinc bàscules de precisió, documentació personal i terminals mòbils.

També van poder confirmar que en un local es feia la venda de les drogues i, en un altre domicili ubicat al carrer Isaac Albéniz de la Pineda, era on es feia l'adulteració. En tots dos locals hi havia al capdavant dones.

En aquest sentit, els agents van constatar que la dona preparavaderivats de la cocaïna altament nocius i que generaven addicció i lesions irreparables en el sistema nerviós. Aquest era un dels principals punts d’adulteració i venda de drogues a la zona costanera.


L'operació es va acabar amb la detenció de quatrepersones, dos homes i dues dones, d’entre 27 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els arrestats van passar ahir diumenge ha disposiciójudicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. El jutge va decretar l’ingrés a presó per una de les dones, principal investigada, i llibertat amb càrrecs per a la resta de detinguts.