Bruno Saltor, un tarragoní a la banqueta del Chelsea

L'ebrenc és el nou interí de l'equip anglès i debutarà aquest dimarts contra el Liverpool a Stamford Bridge

Bruno Saltor és el nou entrenador interí del Chelsea.
Bruno Saltor és el nou entrenador interí del Chelsea. | Europa Press
03 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:58h
L'ebrenc Bruno Saltor s'ha convertit en el nou entrenador del Chelsea FC en substitució de Graham Potter, que aquest diumenge va ser destituït pels mals resultats. El club anglès ha nomenat Saltor com a entrenador interí i aquest dimarts, a les 21 hores, dirigirà l'equip 'blue' contra el Liverpool, en partit de la Premier League.

El de Móra d'Ebre, de 42 anys, era fins ara entrenador assistent de Graham Potter, amb qui va arribar al Chelsea el passat mes de setembre, després de quatre anys al cos tècnic del Brighton, club en què es va retirar l'any 2019.

Caldrà veure si Bruno Saltor acaba la temporada al capdavant del Chelsea o si el propietari del club anglès, Todd Boehly, fitxa un nou entrenador —a la premsa anglesa es parla de Nagelsgmann i Pochettino—.

En aquest sentit, s'ha de recordar que els 'blue' juguen la pròxima setmana contra el Real Madrid en els quarts de final de la Champions League. Boehly ha manifestat que "tots donarem suport a Bruno i a l'equip mentre ens centrem en el que queda de temporada".
 

Una llarga trajectòria com a futbolista professional

Bruno Saltor afronta la seva primera experiència com a primer entrenador en un dels grans de la Premier League, després de quatre anys i mig com a entrenador assistent de Graham Potter, primer al Brighton, on l'ebrenc va jugar set temporades i va arribar a ser capità, i després durant uns mesos al Chelsea.

En la seva trajectòria com a futbolista professional, Bruno Saltor va jugar a l'Espanyol, el Lleida, el Nàstic, l'Almeria, el València i el Brighton, on es va retirar l'any 2019.