Elvira Vidal se suma al projecte de Jordi Sendra: número 2 de Junts

Pep Manresa, Enric Batista i Belén Riola completen els cinc primers llocs de la candidatura

La consellera Elvira Vidal serà la número 2 de Jordi Sendra en la llista de Junts per Catalunya.
La consellera Elvira Vidal serà la número 2 de Jordi Sendra en la llista de Junts per Catalunya. | Cedida
03 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:56h
Junts per Catalunya ha anunciat el nom de les persones que acompanyaran Jordi Sendra en els cinc primers noms de la llista electoral amb què concorreran en les eleccions municipals del 28 de maig a Tarragona. Així, la número 2 de la candidatura serà Elvira Vidal, consellera de Contractació i Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Tarragona.

Pel que fa a la resta de persones que formen el pom de dalt de la llista electoral, l'empresari Pep Manresa serà el número 3; el caporal dels Mossos, Enric Batista, serà el 4; mentre que en la posició 5 hi haurà Belén Riola, cap d'estudis de l'Institut Vidal i Barraquer.
 

"Sendra i Junts per Catalunya són l'opció de futur que necessita Tarragona"

Vidal, que l'any 2019 va ser la número 3 de Dídac Nadal a Junts per Tarragona i des del juny de 2021 forma part del govern municipal, havia estat sondejada pel PDeCAT per liderar la llista. Sobre això, ha explicat que "Sendra i Junts per Catalunya són l'opció de futur que necessita Tarragona per poder fer un govern estable i sortir de la dinàmica actual".

El cap de llista, Jordi Sendra, ha assenyalat que "Elvira Vidal coneix perfectament com funciona un ajuntament, i especialment el de Tarragona, que des de la seva tasca de govern s'ha dedicat a l'atenció a les persones, de manera empàtica i enèrgica".

Sendra ha manifestat que "no tenim sostre i sortim a guanyar les eleccions: el pròxim 28 de maig a Tarragona, causarem sensació".