Tots els actes de Dijous Sant per la Setmana Santa de Reus

Horaris, recorregut i processons de Dijous Sant per la Setmana Santa de ​Reus

La Processó del Silenci compta amb una gran solemnitat.
La Processó del Silenci compta amb una gran solemnitat. | Laia Solanellas
06 d'abril del 2023
La Setmana Santa de Reus celebra Dijous Sant amb un seguit de processons i actes litúrgics de gran interès, entre els quals destaca la Processó del Silenci.

Tot seguit podeu consultar els acteshoraris i el seu recorregut.

- De les 9h. a les 13h. A la parròquia de Sant Bernat Calvó visita i ofrena floral. Tots els confrares i devots podran fer ofrena de clavells, de color vermell i blanc, que portarà el Sant Crist al Viacrucis i el Monument del Santíssim.
- De 10h. a 19h. Visita i ofrenes florals a la venerada imatge del Sant Crist de la Creu a la parròquia de Sant Joan Baptista. Tots els confrares i devots podran fer ofrena de gladiols i clavells, de color blanc, que portarà el pas de la Llançada a la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.
- A partir de les 10h. fins a les 22:45h. Al temple de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, visita, adoració i ofrenes a la Venerada Imatge del Sant Crist de la Sang, 20h. Santa Missa de la Cena del Senyor, al temple de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, sostinguda pels cants de la Capella de Cantors i Cor Jove de la Reial Congregació.
SOLEMNE PROCESSÓ DEL SILENCI
- 22h. Concentració i recollida d’atxes a la parròquia de St. Francesc d’Assís. 23h. Sortida de la Solemne Processó del Silenci, que seguirà el següent itinerari: carrer Misericòrdia, raval de Robuster, carrer del Fossar Vell, carrer Major, plaça del Mercadal, carrer Monterols, plaça de Prim, carrer Llovera, carrer de Prat de la Riba, per acabar amb una pregària a l’interior de la parròquia de Sant Joan Baptista.