El misteriós apunyalament a Reus: Investigació oberta

Els mossos investiguen una baralla amb armes blanques a Reus i l'aparició d'una persona ferida

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.
Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets. | TarragonaDigital
05 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:06h
Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta a la ciutat de Reus en relació amb un misteriós apunyalament, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Els fets es remunten a la matinada d'aquest dimarts, 4 d'abril, quan van rebre un avís per una greu baralla.

Segons l'avís als serveis d'emergències, s'estava produint una baralla amb armesblanques al carrer Estel de Reus, al centre de la ciutat, a la una de la matinada.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar ràpidament fins al punt on suposadament hi havia aquesta violentabaralla, però quan van arribar-hi no va trobar cap persona ni cap rastre.

Tanmateix, hores després, la policia catalana va rebre un avís de l'hospital Sant Joan de Reus perquè havia arribat una personaferida per armablanca.

Els Mossos d'Esquadra van decidir obrir una investigació per esclarir els fets i de moment no hi ha cap persona detinguda.

Aquest és el segonincident similar en poques hores a la demarcació de Tarragona. A la ciutat de Tarragona, també durant la matinada de dimarts, hi va haver una greubaralla amb armesblanques entre dos homes.

En aquesta ocasió els Mossos d'Esquadra sí que van localitzar els implicats. Un d'ells va acabar amb una greuferida per apunyalament al tòrax i també una orellatallada. Els fets van tenir lloc a la PartBaixa de la ciutat, al carrer d'Apodaca, pels volts de les cinc de la matinada.