Torna la caminada popular Reus - La Pineda

Recorrerà 12 quilòmetres amb desnivell negatiu i les inscripcions ja s'han obert

S'ha convertit en una de les més multitudinàries del cicle de caminades reusenc
S'ha convertit en una de les més multitudinàries del cicle de caminades reusenc | Ajuntament de Reus
06 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:37h
La caminada popular Reus - La Pineda torna diumenge de la setmana vinent, 16 d'abril. L'organitzen la regidoria d'Esports de Reus i l'empresa municipal Reus Esport i Lleure en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-seca i el suport de Tretzesports. Serà la sisena edició de la marxa, que s'ha convertit en una de les més multitudinàries de tot el cicle de caminades populars reusenques.

Amb dotze quilòmetres de recorregut i desnivell negatiu, és a dir, que fa baixada, es converteix en una prova apta per a tots els públics. La sortida serà a les nou del matí del 16 d'abril des del Mas Iglesias de Reus, davant del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus. S'agafarà el camí de Vila-seca fins a arribar-hi i es creuarà el nucli del municipi, amb un punt d'avituallament a la Torre d'en Dolça.

L'arribada serà als pins de Mariscal, a la platja de la Pineda. Com que la ruta no és circular, l'organització posa a disposició dels participants un servei d'autobús gratuït per a totes les persones inscrites a la caminada. Les inscripcions ja s'han obert a través del web de la regidoria d'Esports de Reus.

A la sortida, al Mas Iglesias, s'habilitarà una carpa informativa de la Casa Misericòrdia. Es tracta d'un projecte que arriba als 25 anys d'història com a projecte integral per donar resposta a les necessitats d'habitatge de persones en risc d'exclusió social. Des de l'entitat es busca oferir eines durant el procés de vulnerabilitat perquè els residents puguin reinserir-se a la societat en general a través de fer-ho al mercat laboral i de recuperar els vincles familiars que hagin pogut perdre.