El Nàstic de Dani Vidal guanya a Sabadell i continua creixent

Els grana s'imposen a la Nova Creu Alta amb un gol en pròpia porteria i sumen la quarta victòria lluny de casa per allunyar-se del descens

Dani Vidal acumula tres victòries en sis partits com a primer tècnic dels tarragonins | Club Gimnàstic
08 d'abril del 2023
Actualitzat a les 21:58h
El Nàstic de Tarragona ha guanyat al camp del CE Sabadell (0-1) amb un gol en pròpia porteria de Carrión en el minut 30. Els grana sumen així el quart triomf lluny de casa i confirmen la dinàmica ascendent de l'equip amb Dani Vidal a la banqueta. Aquest és el tercer encontre seguit amb la porteria a zero d'un equip que acumula quatre jornades sense perdre amb vuit punts de dotze possibles sumats.

L'estratègia, vital en el triomf

Els tarragonins continuen creixent amb el pas de la jornada sota la direcció del tècnic Dani Vidal. Després de dos empats a zero contra el Castellón i La Nucía, els grana volien sumar els tres contra un rival directe en la lluita per la permanència. I ben d'hora s'adonaria que els arlequinats no vendrien barata la seva pell.

Alberto Fernández, amb un llançament de falta, obligava al grana ManuGarcía a desviar el potent xut a córner en el minut 16. El porter tornava a actuar amb una arribada d'Astals en el minut 25, però veuria des de la distància com els seus companys trobaven el premi. Una jugada d'estratègia executada a la perfecció per Nil acabava amb un Guillermoque centrava a l'àrea per a què el local Carrión s'introduís la pilota en la seva porteria.

La primera clara arribada grana es convertia en gol i posava coll avall un triomf que els de Dani Vidal no han deixat escapar. El Sabadell ha buscat amb insistència l'empat i ha mogut la banqueta per trobar l'igualada. L'èxit ha brillat per la seva absència. Els barcelonins, endinsats en una crisi de resultats, no han gaudit de l'encert i la confiança per generar perill a la defensa tarragonina.

L'afició grana desplaçada a Sabadell ha gaudit de la quarta victòria lluny de casa Foto: Club Gimnàstic

Notes positives

Tampoc han tingut encert arbitral quan Montalvodeixava el colze al local Fernández dins de l'àrea en un duel individual, penal que s'hauria xiulat si el VAR estigués instal·lat a la Primera RFEF. El Nàstic no ha renunciat a l'atac i ha gaudit d'arribades que no s'han concretat. Finalment, els tres punts viatgen cap a Tarragona per a un Nàstic que ascendeix fins als 42 a la taula, distanciant-se a vuit del descens (provisionalment).

El debut del pobletà Boazen el segon temps o el retorn a la gespa de Pablo Fernández després de cinc jornades són també algunes de les notes positives d'un equip que torna a somriure de forma lleugera. La pròxima cita del Nàstic serà diumenge vinent a les 19.00 hores rebent l'Osasuna Promesasde Santi Castillejo.