Una menor cau des d'un vuitè pis al passeig Prim de Reus

La noia ha sobreviscut la caiguda i se l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Els Mossos investiguen els fets.
Els Mossos investiguen els fets. | Pau Masó
11 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:18h
Una menor de disset anys s'ha precipitat des d'un vuitè pis al passeig de Prim de Reus aquest dimarts, 11 d'abril, segons ha avançat TarragonaDigital. Durant la caiguda hauria impactat contra un arbre que hauria amortit l'impacte, motiu pel qual la menor d'edat hauria sobreviscut. Operatius del Sistema d'Emergències Mèdiques l'han aconseguit estabilitzar i l'han traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Principalment per esbrinar si la caiguda ha sigut accidental o no. Veïns de la zona han explicat a TarragonaDigital que han començat a sentir sirenes quan passaven uns minuts de les deu del matí.

La Guàrdia Urbana de Reus hauria tallat el trànsit del primer tram del carril de pujada del passeig, zona on s'haurien produït els fets. A més de la policia reusenca, s'ha dut a terme un ampli desplegament de serveis d'emergència, amb diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i dotacions policials també dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana investiga si la caiguda ha sigut accidental o hi hauria algun altre motiu al darrere.