Ricomà activa el mode campanya i presenta la web de la seva candidatura

El candidat a la reelecció ha destacat que vol "una Tarragona líder, resilient i equitativa"

Pau Ricomà ha presenta la web de la seva candidatura al Balcó del Mediterrani.
Pau Ricomà ha presenta la web de la seva candidatura al Balcó del Mediterrani. | Cedida
12 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:50h
Pau Ricomà ha activat el mode campanya electoral per optar a la reelecció com a alcalde de Tarragona en els comicis del pròxim 28 de maig. Ho ha fet amb la presentació de la pàgina web de la candidatura d'ERC. La web està encapçalada per una carta on Ricomà explica la seva experiència com a alcalde i el futur que vol per la ciutat.

"Hem de continuar el rumb de la cohesió social i la sostenibilitat. Aquesta és la Tarragona que volem per les pròximes dècades: líder, resilient i equitativa", escriu l'actual alcalde.
 

Un mapa d'accions executades durant el mandat

Ricomà ha explicat que "aquesta web és un exercici de màxima transparència, on s'anunciaran les accions que es portin a terme des de la candidatura, es podran conèixer les persones que formen part de la llista electoral i on també hi haurà diferents recursos com vídeos, articles d'opinió i notícies d'actualitat".

El batlle ha destacat que hi ha un apartat que conté "un mapa d’accions que s'han fet durant aquest mandat i en són més de 370". Ricomà ha exposat que els visitants de la web "podran interactuar amb aquest mapa de feina feta, podran consultar les intervencions i inversions fetes a cada punt que hi apareix".

Els punts apareixen en tres colors diferents que signifiquen accions finalitzades (verd), s’estan executant (groc) i es troben en procés administratiu (blau).
 

El programa electoral, obert a les propostes de la ciutadania

Ricomà també ha destacat "la importància d'un apartat de suggeriments a través del qual la ciutadania pot aportar idees que poden formar part del programa electoral, el qual està molt avançat, però que està obert a noves propostes perquè volem fomentar la participació, tal com hem fet durant aquest mandat”.

El candidat a la reelecció ha assegurat que amb aquesta bústia "ERC obre un espai perquè la ciutadania digui la seva i es pugui arrodonir el programa per continuar impulsant el canvi a Tarragona".

Ricomà ha deixat clar que "els pròxims anys seran decisius perquè Tarragona continuï avançant. El pròxim mandat serà el de la transformació de la ciutat en molts aspectes, amb grans inversions".