La Mostra de Teatre Jove de Tarragona arriba a la 30a edició

L'esdeveniment arrencarà el 8 de maig i s'allargarà fins al 12 de juny

Foto de família de la presentació de la 30a edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona.
Foto de família de la presentació de la 30a edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. | Tjerk van der Meulen
13 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:10h
Aquest dimecres s'ha presentat la 30a edició de la Mostra de Teatre Jove, que enguany ofereix un cartell amb onze obres que es podran veure durant els mesos de maig i juny al Teatre Tarragona. En aquest sentit, cal recordar que el certamen és una iniciativa organitzada per les conselleries de Joventut i Cultura i els grups de joves i companyies de teatre amateurs de la ciutat. 

La Mostra de Teatre Jove arrencarà el 8 de maig —amb 'La incertesa de la immediatesa', de l'Aula de Teatre de la URV— i s'allargarà fins al 12 de juny. Hi prendran part un total d'11 companyies de la ciutat, que oferiran 11 funcions, que se sumen als actes que es faran durant tot l'any amb motiu del 30è aniversari.

Hi haurà tallers i monogràfics teatrals, espectacles professionals amb un alt component de creació jove, jornades de formació, entre d'altres. La programació completa es pot consultar a través del següent enllaç.
 

Un llibre que recull els 30 anys del certamen

En el marc dels actes de celebració d'aquest trentè aniversari, es presentarà el llibre dels 30 anys de la Mostra de Teatre Jove, escrit pel periodista Enric Garcia Jardí i amb il·lustracions d'Alba Domingo.

L'obra fa un recorregut per les tres dècades de teatre jove a la ciutat, explicada pels seus protagonistes i per totes les persones que d'alguna manera han format part d'aquesta iniciativa teatral.