L'advocada Mar Giné, candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Tarragona

La formació es presentarà a les eleccions sota la plataforma municipalista Ara Pacte Local

Mar Giné ha estat escollida pel PDeCAT per  liderar la coalició Ara Pacte Local.
Mar Giné ha estat escollida pel PDeCAT per liderar la coalició Ara Pacte Local. | TAC 12
13 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:39h
L'advocada Mar Giné, cap administrativa de l'àrea de Territori de l'Ajuntament de Roda de Berà, serà la cap de llista del PDeCAT de Tarragona en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, segons ha avançat TAC 12 i ha confirmat TarragonaDigital.com. D'aquesta manera ja es coneixen tots els candidats i candidates a l'alcaldia de la capital tarragonina.

La cap de llista treballa des de fa unes setmanes en la confecció de la candidatura, que es presentarà en la plataforma municipalista Ara Pacte Local. Giné agafarà el relleu de Dídac Nadal, que el 2019 va ser l'alcaldable d'aquest espai polític, sota el nom de Junts per Tarragona, i que fa unes setmanes va anunciar la seva retirada política. 
 

La candidatura de Giné tindrà els drets electorals

La decisió de triar Mar Giné com a alcaldable del PDeCAT arriba després de moltes setmanes d'incertesa, amb rumors de pactes amb la candidatura de Junts per Catalunya, liderada per Jordi Sendra, i un ball de noms com a possible cap de files.

En aquest sentit, cal recordar que Ara Pacte Local, a través del PDeCAT, mantindrà els drets electorals, gaudint així d'espais publicitaris gratuïts en mitjans públics i amb dret a participar en els debats.

D'aquesta manera, Junts per Catalunya serà considerat com a 'grup significatiu', un fet que implica una visibilitat menor.