El Teatre Principal de Valls estrena el seu escape room

La proposta funcionarà des d’aquesta mateixa tarda de divendres i fins al diumenge 16 d'abril

Imatge del Teatre Principal de Valls
Imatge del Teatre Principal de Valls | Cedida
14 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:53h
El Teatre Principal de Valls tindrà el seu propi escape room. Basant-se en els fets ocorreguts al mateix teatre l’any 1881 durant la representació “El sitio de Gerona”, on un tret disparat des de l’escenari va suposar la mort d’un espectador, el GTP dona vida a aquesta notícia a través del format de més èxit dels últims anys.

Des d’aquesta mateixa tarda de divendres i fins al diumenge 16 d'abril al vespre, les portes del Teatre Principal s’obriran per rebre els investigadors més intrèpids que vulguin tancar, d’una vegada per totes, aquest fatídic episodi de la història del teatre.

En grups reduïts, el públic, haurà de resoldre diferents enigmes i proves per tots els racons del teatre, per tal de reconstruir els fets i esbrinar, d’una vegada per totes, qui va matar l’Agustí.

Amb la implicació d’una vintena d’actors i actrius de l’entitat i amb les entrades exhaurides, el GTP pretén apropar al públic, d’una manera innovadora, els diferents racons d’aquest emblemàtic edifici de la ciutat; des d’una perspectiva totalment diferent de com l’hagin pogut visitar fins al moment, d’una forma dinàmica, original i divertida, on el públic és el principal protagonista.