El Nàstic empata contra l'Osasuna Promesas i diu adéu a les opcions de playoff

Els grana no poden passar de l'empat contra el filial entrenat per Santi Castillejo i diuen virtualment adéu a les opcions de jugar el playoff d'ascens

Els tarragonins veuen com les opcions de jugar el playoff es redueixen molt
Els tarragonins veuen com les opcions de jugar el playoff es redueixen molt | Club Gimnàstic
16 d'abril del 2023
Actualitzat el 17 d'abril a les 10:44h
El Nàstic de Tarragona ha tornat a punxar al Nou Estadi Costa Daurada després d'únicament poder empatar (1-1) contra l'Osasuna Promesas. Els tarragonins han desaprofitat l'ocasió de situar-se a sis punts de la promoció per ascendir després d'un duel on s'han avançat amb un gol sobre la botzina del descans i que ha estat empatat en els primers 15 minuts del segon temps. Els homes dirigits per Dani Vidal queden a vuit punts del playoffquan només queden 18 en joc, dient així adéu de forma virtual de jugar el playoff d'ascens.

Un gol psicològic sense efecte

El duel al Nou Estadi Costa Daurada no quedarà gravat en la ment col·lectiva de l'afició grana per ser extremadament atractiu per a l'espectador. Nastiquers i osasunistes es repartien les poques arribades clares a la porteria rival, destacant una rematada de cap del visitant Muñoz en un llançament de cantonada en el minut 33. Tot i que els navarresos havien generat més inquietud, el Nàstic ha estat qui ha colpejat primer.

Un llançament de banda es convertia en ocasió gràcies a Lupu, sent finalment Guillermo qui caçava la bola morta dins de l'àrea visitant per enviar l'esfèric al fons de la xarxa en el minut 45. Una diana sobre la botzina del descans que, malauradament per als tarragonins, ha estat contrarestat en el primer quart d'hora del segon temps. Una centrada de Sánchez per la banda esquerra era rematada per Barbero, qui acabava de saltar a la gespa.

Tot i que el Nàstic i l'Osasuna han buscat el gol del triomf, cap dels dos ha tingut l'encert. Qui maleirà l'encontre serà un Robert Simónque, dos minuts després de saltar a la gespa, es lesionava en un mal gest en una de les primeres accions amb ell sobre el camp. Dani Vidal, tècnic grana, ha afirmat a la sala de premsa del Nou Estadi que el badaloní pot patir un trencament del tendó d'Aquil·les, una de les lesions més greus en el món del futbol.

Amb aquest inútil punt, els grana queden desens amb 43 punts i veuen el descens més a prop (cinc punts) que el playoff d'ascens (vuit punts). La pròxima cita serà diumenge vinent a les 12.00 hores visitant el camp de l'Atlètic Balears.