Indignació a l'Ajuntament del Pla per un restaurant que es traspassa a Wallapop

Es tracta d'un espai de titularitat municipal

L'aplicació Wallapop
L'aplicació Wallapop | Wallapop
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:33h

Wallapop és una font inesgotable de sorpreses. En aquesta plataforma de compra i venda d'articles, s'hi poden trobar infinitat de productes, objectes i també immobles. En aquest sentit, fa uns dies, els actuals gestors del restaurant Parc La Fàbrica del Pla de Santa Maria han posat en lloguer i traspàs l'establiment, per 70.000 euros, que fa mesos que està tancat.

Aquest fet ha causat indignació a l'Ajuntament del municipi, ja que es tracta d'un espai de titularitat municipal. Davant d'aquesta situació inèdita, en el darrer plenari es va debatre el tema en el torn de precs i preguntes.

Segons l'alcalde, Mateu Montserrat, els actuals gestors de l'espai, l'empresa ARDB Serveis Tèxtils, no poden traspassar ni rellogar el local, ja que tenen una licitació pública amb l'Ajuntament del Pla de Santa Maria. Aquesta licitació fixa el preu de lloguer mensual en 1.200 euros al mes tot i que en els darrers anys ha obert d'una manera intermitent i el restaurant ha estat tancat bona part de la setmana. «Això sí, si en algun moment s’endarrereixen en el pagament, quan se’ls notifica es posen al dia», explicava l'alcalde en el plenari.

Amb tot, Mateu confia que l'assumpte quedi com una anècdota i que en els propers dies aquesta mala praxi «caigui pel seu propi pes».