Viñuales aposta per convertir Tarragona en una ciutat amiga dels animals

El cap de llista del PSC vol convertir l'actual model de gossera en un santuari d'animals

El candidat del PSC, Rubén Viñuales, atenent els mitjans de comunicació.
El candidat del PSC, Rubén Viñuales, atenent els mitjans de comunicació. | Cedida
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:40h
El PSC de Rubén Viñuales vol que Tarragona sigui una ciutat amiga dels animals i per aconseguir-ho aposta per reconvertir l'actual model de gossera i protectora per un santuari d'animals. En aquest sentit, els socialistes consideren que "la ciutat necessita un espai on es fomenti la recuperació dels animals i potenciar la seva adopció".

Sobre la qüestió, el PSC considera que "tenim com a objectiu evitar l'abandonament, per això es necessita revertir l'actual estat de la gossera, fer-la més humana i convertir-la en un santuari d'animals".
 

Recuperar la platja per a gossos

L'alcaldable del PSC, Rubén Viñuales, creu necessari recuperar la platja per a gossos i ampliar-la, fins i tot, a altres platges. "Per ser una ciutat Pet Friendly necessitem tornar a tenir una platja per a gossos i estudiar ubicar-ne en altres platges. Les famílies que tenim animals de companyia, quan anem a la platja volem poder compartir-la amb tota la família", ha dit.

A més, pel que fa a benestar animal, el PSC proposa una dignificació dels pipicans que hi ha a la ciutat i augmentar les zones d'esbarjo amb projectes d'agility.
 

Objectiu: reduir un 30% la població de coloms

Una de les grans queixes de la ciutadania és la presència massiva de coloms a Tarragona. En aquest sentit, el cap de llista socialista ha assegurat que un dels objectius dels pròxims quatre anys és reduir la població de coloms. El PSC aposta per la utilització de pinso anticonceptiu per aconseguir disminuir el nombre de coloms a la ciutat.

Viñuales ha assenyalat que "les ciutats que estan fent servir aquest pinso anticonceptiu han reduit en un 30% la població de coloms. És vital per la neteja dels nostres carrers que aconseguim la reducció del nombre d'aquests animals".