Mar Giné (Ara Pacte Local) aposta perquè «Tarragona sigui una ciutat millor»

L'advocada assegura que la seva candidatura 'Sí Tarragona' «és una alternativa per governar aquesta ciutat»

Imatge de Mar Giné, candidata de la plataforma Ara Pacte Local, durant la presentació d'aquest dimecres.
Imatge de Mar Giné, candidata de la plataforma Ara Pacte Local, durant la presentació d'aquest dimecres. | Antonio Ramos
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:59h
L'advocada Mar Giné s'ha presentat aquest dimecres com a candidata a l'alcaldia de Tarragona de la platafoma Ara Pacte Local, que compta amb el suport del PDeCAT i Ara Catalunya. Giné, "tarragonina de sempre", entra al tauler de joc de les eleccions municipals amb la candidatura 'Sí Tarragona'.

Durant la roda de premsa de presentació, Giné ha explicat que "soc una persona anònima, no tinc perfil polític, però liderar aquesta candidatura és una experiència per mi i una gran oportunitat".

En aquest sentit, la cap de llista ha posat en valor la seva expertesa en gestió municipal, ja que actualment és cap administrativa de l'àrea de Territori de l'Ajuntament de Roda de Berà i té una dilatada trajectòria de dues dècades en ajuntament de la demarcació.
 

"Lluitar perquè Tarragona sigui una ciutat millor"

Mar Giné ha assegurat que el seu objectiu "és lluitar perquè Tarragona sigui una ciutat millor, una ciutat més segura i més neta". La candidata d'Ara Pacte Local ha afegit que "vull treballar per una Tarragona neta, pacífica i segura, que sigui ideal per formar una família".

A parer seu, "els governs dels darrers anys no han funcionat i Tarragona necessita bona gestió, picar pedra i treballar". En aquest sentit, Giné ha assegurat que "som una alternativa per governar aquesta ciutat".

La cap de llista ha fixat entre les seves prioritats una aposta per les persones, una bona planificació, la millora de la seguretat i la sostenibilitat ambiental. El lema de campanya de la candidatura, que ocupa l'espai del PDeCAT, serà 'Desperta Tarragona'.
 

Suport de Dídac Nadal

Giné ha assenyalat que compta amb el suport de Dídac Nadal, amb qui es va trobar aquest dimarts. Sobre l'actual regidor de Comerç, ha dit que ha fet molt bona feina i que no formarà part de la llista electoral, que ha assegurat que ja té enllestida i que presentarà pròximament.

Sobre temes ideològics, ha dit que Sí Tarragona-Ara Pacte Local és un projecte municipalista i que no es posiciona ideològicament. En aquest sentit, ha dit que l'Ajuntament de Tarragona perd hores en debats sobre Catalunya i Espanya. 
 

Els cartells de campanya

La cartelleria de la campanya electoral està inspirada en el cartell nord-americà de We Can Do It!, que durant la Segona Guerra Mundial es convertir en una imatge inspiradora per aixecar al moral de les treballadores. En els cartells, es veu la candidata amb un tatuatge d'un cor amb les lletres TGN, el mocador tarragoní i el lema 'Sí Tarragona' dins d'un cor.

Mar Giné ha dit que "el cartell diu molt de nosaltres". En aquest sentit, ha destacat el cor, que "representa el nostre amor incondicional per Tarragona".