Cinc tarragonines jugaran la primera edició de la Queens League

Les reusenques Sarai Lucha i Carme Cendra i les ebrenques Núria Llop, Sandra Rovira i Fàtima Fabra han estat escollides en el 'draft' de la competició

El plató del 'draft' de la Queens League al Cupra Arena de Barcelona.
El plató del 'draft' de la Queens League al Cupra Arena de Barcelona. | Queens League
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:31h
El pròxim 6 de maig arrencarà la primera edició de la Queens League, la competició femenina de futbol 7 creada pels impulsors de la Kings League. Abans de la posada en marxa del campionat, que compta amb 10 equips, s'ha fet el 'draft', un procés de selecció de jugadores en què cinc tarragonines han estat triades.

La cita va tenir lloc el passat diumenge al Cupra Arena de Barcelona, escenari dels partits de les competicions. En el transcurs de la cerimònia, les afortunades de les nostres comarques van ser Sarai Lucha, Núria Llop, Carme Cendra, Sandra Rovira i Fàtima Fabra.

La competició arrencarà el pròxim 6 de maig i es jugarà els dissabtes.
 

Dues reusenques i tres ebrenques

Les cinc representants tarragonines a la Queens League són dues reusenques —Sarai Lucha i Mar Cendra— i tres ebrenques —Núria Llop (Benissanet), Sandra Rovira (Ulldecona) i Fàtima Fabra (Deltebre)—.

Tres de les cinc jugadores escollides al 'draft' de la Queens League jugaran a l'xBuyer Team (Núria Llop, Sandra Rovira i Fàtima Fabra), mentre que Sarai Lucha ho farà a El Barrio, d'Adri Contreras, i Carme Cendra al Pío FC.

De les cinc jugadores tarragonines de la Queens League, quatre d'elles juguen actualment en algun equip, mentre que l'ebrenca Núria Llop està sense equip, ja que acaba de recuperar-se d'una lesió.