Pau Ricomà presenta dos grans projectes per als barris de Llevant

El candidat d'Esquerra a l'alcaldia assegura que Llevant comptarà amb una gran avinguda a l'N-340 i un Centre Cívic a la Residencial

Esquerra ha presentat dues propostes per als barris de Llevant.
Esquerra ha presentat dues propostes per als barris de Llevant. | Cedida
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:16h
L'alcalde de Tarragona i cap de llista d'ERC en les eleccions municipals, Pau Ricomà, ha presentat "una proposta completament transformadora per a Llevant: una gran avinguda per a vianants i bicicletes que es construirà a la carretera N-340".

En aquest sentit, Ricomà ha dit que "aquest gran eix verd connectarà totes les platges, barris i càmpings de Llevant amb el centre i amb Altafulla i, alhora, connectarà Tarragona amb la Ruta Mediterrània de cicloturisme de l'Eurovelo".

Aquesta transformació, segons han dit els republicans, arribarà després de tancar un exitós acord de cessió de carreteres amb el govern espanyol.
 

Centre Cívic de Llevant a la Residencial

Així mateix, el candidat a la reelecció ha anunciat també que "després de molts anys, es donarà resposta a una reivindicació històrica dels veïns de Llevant. A les instal·lacions de la Residencial hi haurà l'esperat Centre Cívic que es mereix la ciutadania, concretament a l'edifici de l'entrada".

Segons ha dit Ricomà, "som els únics que podem garantir que això tirarà endavant, ja que hi ha molts partits que s'han oposat sistemàticament al projecte de l'alberg juvenil". En aquest sentit, ha afegit que "aquest projecte és irreversible perquè té una subvenció europea i suposarà un reclam importantíssim".

Ricomà ha recordat que "el Centre Cívic de Llevant el pagarà l'Ajuntament de Tarragona, el projecte de la Residencial anirà a càrrec de la Generalitat de Catalunya, mentre que el passeig per bicis i vianants el pagarà el govern central. Nosaltres som els que fem que les coses passin".