El Nàstic visita un desfermat Atlètic Balears per acaronar la permanència

Els grana visiten un conjunt illenc que és el millor equip de la lliga en els darrers cinc partits. Els de Dani Vidal volen segellar virtualment la permanència

Els grana volen segellar virtualment la permanència
Els grana volen segellar virtualment la permanència | Club Gimnàstic
21 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:05h
El Nàstic de Tarragona visita aquest diumenge a les 12.00 hores l'Atlètic Balears, matx corresponent a la jornada 33 del grup II de Primera RFEF. Els tarragonins, que després de l'empat contra l'Osasuna Promeses han dit adéu virtual a les opcions de jugar la promoció d'ascens, volen ara evitar qualsevol ensurt en la recta final de la lliga. Això exigeix guanyar al camp d'un Atlètic Balears que acumula set jornades sense perdre i és el millor equip de la lliga en els darrers cinc duels disputats.
 

Una dedicatòria a Robert Simón

El conjunt dirigit per Dani Vidal afronta el duel amb el repte de sumar tres punts per seguir amb la dinàmica ascendent i també per dedicar-li el triomf al lesionat Robert Simón. El club confirmava durant la setmana el trencament complet del tendó d'Aquil·les del turmell esquerre i Simón estarà lluny de la gespa durant uns quants mesos. Un triomf que, en cas d'arribar, segellaria virtualment la permanència a la categoria.

El Nàstic és desè amb 43 punts i l'Atlètic Balears és dotzè amb 40. Un triomf allunyaria quasi de forma definitiva a l'equip illenc, fet que destacava el migcampista Pedro del Campo aquesta setmana a la sala de premsa del Nou Estadi Costa Daurada: "L'objectiu únic i exclusiu és guanyar a Balears i allunyar-nos d'aquest rival; tots els esforços han de ser per aquest rival".