Ramon Ferré optarà a la reelecció a les eleccions municipals de Calafell

El PSC presenta els catorze candidats a la comarca amb la presència del ministre Bolaños

Ramon Ferré serà candidat de nou del PSC a Calafell.
Ramon Ferré serà candidat de nou del PSC a Calafell. | Ajuntament de Calafell
Redacció / M.G.
24 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:25h
Ha trigat, però finalment aquest dissabte 22 d'abril l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha confirmat que serà de nou el candidat del PSC a les eleccions municipals del 28 de maig. Era una cosa que tothom donava per fet, però que encara no s'havia confirmat de forma oficial.

En un escrit a les xarxes socials, Ferré ha explicat que es presenta per tercera vegada com a alcaldable "perquè vull que a Calafell encara s'hi visqui millor". El batlle remarca que ja fa vuit anys que és alcalde de la població, però que "queda molt per a fer i no serà gens fàcil".

"Continuarem allò que tenim en marxa i ens queda per fer, però també incorporem nous projectes al nostre programa per a fer en els pròxims anys", ha conclòs Ferré. La seva ha estat una de les últimes candidatures del PSC que restava per anunciar.

D'aquesta manera, els socialistes presentaran llista als catorze municipis del Baix Penedès, i volen renovar la victòria aconseguida el 2019 a la totalitat de la comarca. El partit va presentar tots els candidats aquest passat dissabte 22 d'abril en un acte que va comptar amb la presència del ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños.