Viñuales proposa el pla 'Pam a Pam' per dignificar l'espai públic

El PSC considera que és una eina necessària per millorar el manteniment de la via pública

El PSC ha presentat la seva proposta per a la millora de l'espai públic a Torreforta.
El PSC ha presentat la seva proposta per a la millora de l'espai públic a Torreforta. | Cedida
25 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:46h
El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat la seva proposta per millorar la neteja de la ciutat i s'ha marcat com a prioritat la dignificació de l'espai públic. Per aconseguir aquest objectiu, el cap de llista socialista aposta per una nova iniciativa, el 'Pam a Pam'.

En aquest sentit, Viñuales ha explicat que "el propòsit és clar, el de millorar la imatge i el manteniment de l'espai públic de la ciutat. Durant uns dies, als carrers d'una determinada zona de la ciutat, es duria a terme una neteja a fons de la via pública, acompanyada de la renovació de la pintura, l'asfaltatge de clots, la renovació de les voreres i millores en la jardineria".

La presentació d'aquesta proposta electoral s'ha fet a la plaça de l'Església del barri de Torreforta.
 

"Tots els barris de la ciutat pateixen una forta degradació"

Segons ha manifestat el candidat del PSC, "tots els barris de la ciutat pateixen una forta degradació, agreujada aquests últims anys a conseqüència de la falta de manteniment de l'espai públic". Per aquest motiu, Viñuales considera "més que necessari" el 'Pam a Pam' per poder respondre a les necessitats de tots els tarragonins i tarragonines.

"Si l'Ajuntament no compleix amb els seus deures a la via pública, no podrem exigir a la ciutadania que el mantingui en un estat òptim, evitant l'incivisme que tant mal fa als nostres carrers. Per això, impulsarem aquest projecte de neteja a fons, sempre de la mà de les associacions de veïns i de la participació ciutadana", ha conclòs el cap de llista.