Rubén Viñuales carrega contra la plataforma Creix Tarragona

El cap de llista del PSC es desmarca d'aquesta entitat que havia afirmat que els socialistes abraçaven el seu argumentari

Rubén Viñuales ha estat contundent contra la plataforma Creix Tarragona.
Rubén Viñuales ha estat contundent contra la plataforma Creix Tarragona. | PSC Tarragona
26 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:29h
Rubén Viñuales, candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, ha tancat la porta a qualsevol contacte amb la plataforma Creix Tarragona, que aquest dilluns va fer un comunicat en què celebrava que "el projecte del PSC per a la ciutat de Tarragona abraci l'argumentari de la plataforma, en particular als punts que fan referència a la centrifugació de població, el decreixement de la ciutat i la necessitat de nou habitatge".

En una clara i contundent piulada a la xarxa social Twitter, Viñuales ha contestat al president de la plataforma, Jaime Climent, assegurant que "nosaltres defensem els postulats del PSC que hem construït amb la ciutadania".
 
El candidat socialista a l'alcaldia de la capital ha afegit que "no donem ni donarem suport a aquesta plataforma, instem que deixin d'intentar vincular-nos", alhora que ha assegurat que "no mantindrem cap tipus de reunió", com havia demanat Climent.
 

Una entitat que va néixer amb polèmica

Creix Tarragona es va presentar fa unes setmanes en una roda de premsa, que va venir acompanyada d'una polèmica campanya publicitària, 'Stop Decadència TGN', en què van fer servir la fotografia de dos nens de la Gran Depressió, amb una maleta, per simbolitzar el descens de població que havia patit la capital tarragonina.

La campanya 'Stop Decadència TGN' va tenir el rebuig de diversos partits amb representació a l'Ajuntament de Tarragona, com el PSC o Esquerra Republicana de Catalunya. Així mateix, es van desvincular de l'entitat la CEPTA, la Cambra de la Propietat Urbana i la Via-T, que es va quedar sense president per la dimissió de Salva Minguella, arran del suport a la iniciativa.

En aquest sentit, cal recordar que el president de Creix Tarragona, Jaime Climent, és vicepresident de Societat Civil Catalana a Tarragona i en les eleccions municipals del 2019 va ser el número 5 de la llista del Partit Popular.