Continua la cerca del cavall perdut a Montblanc: Podria estar en qualsevol punt de la comarca

Diumenge, el seu genet va caure del cavall i la bèstia va marxar, amb indumentària medieval

Imatge del cavall desparegut
Imatge del cavall desparegut | Cedida
26 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:21h
Continua la recerca del cavall perdut a Montblanc. Diumenge dia 23, dia de Sant Jordi, l'animal participava en les comitives de la Setmana Medieval. El seu genet va caure del cavall i la bèstia va marxar, amb indumentària medieval, cap a la zona de l'Amalguer. Des de llavors no se'n sap res i no s'ha pogut localitzar.

Durant aquests dies, s'han organitzat batudes per tal de trobar l'animal. De moment, però, la crida ciutadana no ha donat resultats i el cavall segueix desaparegut. En aquest sentit, Protecció Civil i l’Ajuntament de Montblanc dilluns van fer una crida a persones voluntàries per col·laborar en la cerca durant la tarda.

Es va buscar l’animal fins a les 22.00 h de la nit amb diferents mitjans motoritzats, incloent-hi quads i motos. Ahir dimarts dia 25 d’abril, la batuda va continuar i avui també. Per la seva banda, els municipis de la comarca han estat alertats de la situació, ja que no es descarta que hagi recorregut grans distàncies, ja que l’animal està acostumat a fer quilòmetres i es coneix el territori.