Mala Rodríguez, cap de cartell de la segona edició del Festival Teta de Tarragona

El Tetafest se celebrarà els dies 2 i 3 de juny al Camp de Mart

El Festival Teta de Tarragona s'ha presentat aquest dijous.
El Festival Teta de Tarragona s'ha presentat aquest dijous. | Tjerk van der Meulen
27 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:21h
Mala Rodríguez, Samantha Hudson i Mabel Flores són les caps de cartell de la segona edició del Festival Teta, que se celebrarà al Camp de Mart de Tarragona els dies 2 i 3 de juny. L'Ajuntament de Tarragona confia, amb aquesta aposta, donar un impuls al certamen i superar els 3.000 visitants de l'any passat.

Les tres artistes actuaran durant la tarda i la nit de divendres 2 de juny, en un triple concert que arrencarà a les 19.30 hores amb Samantha Hudson, posteriorment, a les 21 hores, serà el torn de Mabel Flores i tancarà la nit Mala Rodríguez, a partir de les 22.40 hores.

Les entrades per al triple concert de divendres seran un tiquet únic de 15 euros que es posaran a la venda el pròxim 5 de maig, a partir de les 11 hores.
 

Una quinzena d'activitats

La segona edició del Festival Teta de Tarragona oferirà més d'una quinzena d'activitats al Camp de Mart, entre les quals hi haurà monòlegs, espectacles de màgia, concerts, tallers, jocs i un arròs solidari. L'objectiu, com en la primera edició, és visibilitzar de la forma més plural les diferents maneres de viure el feminisme.

Segons s'ha explicat aquest dijous en roda de premsa, enguany, com a novetat, les entitats feministes i LGTBIQ+ del territori disposaran d'un espai i un horari concret per donar-se a conèixer entre la ciutadania.

L'objectiu del Tetafest és visualitzar, d'una manera inclusiva i plural, les diferents maneres de viure els feminismes.
 

"El Teta vol convertir Tarragona en referència del món feminista i LGTBIQ+"

La consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha destacat al respecte que "el Teta vol convertir Tarragona en referència i punt de trobada inclusiu del món feminista i LGTBIQ+".

L'artista Mabel Flores, que ha participat en la presentació de manera telemàtica, ha explicat que "totes les artistes dones tenim molt a aportar per gènere i identitat, i esperem connectar amb el públic amb les nostres històries i experiències en un ambient festiu".