Presó per al conductor que va atropellar mortalment un ciclista al Priorat

El jutge de guàrdia ha acordat aquesta mesura després que el conductor fugís del lloc dels fets i donés positiu en la prova d'alcoholèmia

Els Mossos van localitzar el conductor que havia fugit del lloc de l'atropellament.
Els Mossos van localitzar el conductor que havia fugit del lloc de l'atropellament. | Mossos d'Esquadra
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:02h
Pont amb aires de tragèdia a la demarcació de Tarragona. El passat dissabte, 29 d'abril, un conductor va envestir un ciclista a la C-242, al seu pas per Cornudella de Montsant, i després va fugir del lloc dels fets.

Els serveis d'emergències, els quals van rebre l'avís de l'atropellament al ciclista a les 16.30 hores, van enviar un helicòpter medicalitzat i diverses ambulàncies del SEM, però no van poder fer res per salvar la vida al ciclista.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van iniciar una recerca per localitzar el conductor de l'atropellament mortal, el qual havia fugit i el van acabar detenint poc després.

Presó per al conductor


El conductor del vehicle va passar a disposiciójudicial aquest dilluns, pel jutjat de guàrdia de Falset, el qual va acordar presóprovisional, comunicada i sensefiança.

Segons apunta el TJSC, l'acusat només va respondre preguntes del seu advocat, i la causa està oberta per un delicted'homicidi per imprudència, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol.

El succés va causar una gran consternació a la comarca i les mostres de condol es van estendre a les xarxes socials.