Viñuales aposta per la renovació de voreres i un pla d'asfaltatge a SPiSP

El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona assegura que és una actuació «necessària»

Viñuales ha presentat les seves propostes per Sant Pere i Sant Pau a la plaça de Cuba.
Viñuales ha presentat les seves propostes per Sant Pere i Sant Pau a la plaça de Cuba. | Cedida
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:07h
El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha reivindicat la necessitat la renovació total de les voreres de Sant Pere i Sant Pau, prestant atenció a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, ha assenyalat que "el barri necessita una renovació de la majoria de les seves voreres, actuacions que durem a terme en el pròxim mandat".

En aquest sentit, Rubén Viñuales ha assegurat que "prestarem atenció a les persones amb mobilitat reduïda. D'aquesta manera, els veïns i veïnes recuperaran l'espai públic del barri i revertirem la degradació que ha patit aquests últims anys".

Així mateix, la millora de les voreres es completarà amb un pla d'asfaltatge municipal i amb la iniciativa 'Pam a Pam', per dignificar la via pública del barri de Sant Pere i Sant Pau.
 

Aposta per la cultura

La cultura també és una de les apostes del PSC, que volen convertir el barri cooperativista en un espai d'art urbà a l'aire lliure, recuperant la iniciativa 'Murs que Parlen'. Viñuales ha dit que "en aquest barri, hi ha molts murs que es troben en desús i algun d'ells vandalitzats, donant una imatge de "degradació brutal".

Des del, PSC volen "donar vida a aquests murs i convertir-los en espais d'art urbà a l'aire lliure", de la mà de l'Escola d'Art i potenciant els joves artistes tarragonins.

Sobre la nova biblioteca, el candidat socialista ha dit que "Sant Pere i Sant Pau és el barri tarragoní més gran, és més necessari que mai finalitzar aquest espai cultural".