Troben un cotxe aparcat amb les portes obertes a Tarragona i s'enduen una sorpresa

La Guàrdia Urbana de Tarragona va actuar en aquest succés i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona
Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | TarragonaDigital
02 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:14h
Sorpresa durant una actuació rutinària de la GuàrdiaUrbana de Tarragona. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, 1 de maig, mentre una patrulla era a la zona de l'avinguda del Montsant, a Tarragona.

Els agents van observar que un vehicle que estava aparcat en aquest carrer tenia les portesobertes. La policia tarragonina es va aproximar al cotxe, per comprovar que no hi hagués persones a l'interior, i van veure que estava buit i amb les claus també posades.

Tots aquests fets van activar les alarmes dels agents, els quals van passar les dades del vehicle a la central per comprovar qui era el seu propietari. La sorpresa va arribar quan van comprovar que el cotxe constava com a robat el passat dia 30 d'abril.

La Guàrdia Urbana de Tarragona va consultar a la DGT les dades del legítim propietari, el qual tenia l'assegurança vigent i tots els papers en regla. Després de fer les gestions necessàries, a un quart de vuit de la tarda es va decidir traslladar el cotxe al dipòsit municipal a l'espera que el seu propietari el pugui recuperar.