El PSC presenta a Calafell una candidatura per governar «sense pactes i sense gent interessada»

La llista incorpora l'ex del PP Maite González, que va ser alcaldable dels populars el 2015 i el 2019

La presentació de la llista del PSC de Calafell, al Port de Segur,
La presentació de la llista del PSC de Calafell, al Port de Segur, | PSC Calafell
Redacció / M.G.
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:11h
El Partit dels Socialistes de Calafell ha presentat aquest dilluns 1 de maig la llista per a les eleccions municipals. Els socialistes han fet un acte al Port de Segur de Calafell, en el qual han deixat clar que el seu objectiu és aconseguir "la majoria absoluta" el 28 de maig.

El cap de llista, Ramon Ferré, ha apuntat que la intenció és fer un govern "sense pactes, sense gent interessada, sense motxilles, i amb un equip fort i preparat, que té en compte totes les sensibilitats, races, creences i col·lectius". 

La llista manté la majoria dels regidors actuals que el PSC té a l'Ajuntament, amb l'única excepció d'Arturo Peña. La principal novetat és la presència de l'ex del PP Maite González al lloc número catorze, que també ha estat regidora aquest mandat. González va encapçalar la candidatura del PP a Calafell el 2015 i el 2019, però va marxar del partit el 2021.

Tot i això, González va mantenir l'acta de regidora, com a no adscrita, i va seguir donant suport a l'equip de govern socialista. Fa quatre anys el PSC va obtenir el 35,65% dels vots, assolint nou regidors, a només dos de la majoria absoluta. Una fita que ara veuen possible.