Tiroteig en ple carrer a Salou amb dues persones mortes

Els Mossos d'Esquadra busquen els autors del tiroteig, després que dos d'ells haurien escapat

Els fets han passat a la nit a Salou.
Els fets han passat a la nit a Salou. | TarragonaDigital
03 de maig del 2023
Actualitzat el 04 de maig a les 14:00h
La notícia saltava a últimahora de la nit d'aquest dimecres, 3 de maig. El mitjà elCaso.cat avançava que dues persones havien mort després d'un tiroteig a Salou, un extrem que els Mossos d'Esquadra, en plena acció no van desmentir.

A primera hora de dijous, amb els ànims més calmats tot i que amb l'operatiu encara en marxa, els Mossos d'Esquadra han confirmat que unapersona va morir en el tiroteig, mentre que una segona va quedar ferida i està ingressada en estat moltgreu. Finalment, ha acabat morint a causa de les ferides.



El tiroteig es va produir vora les 22.30 hores de la nit d'aquest dimecres, 3 de maig, a la zona del CAP Salou. Els Mossos d'Esquadra van posar en marxa un dispositiu per enxampar els autors, i en van poder atrapar un d'ells, de 24 anys
 

Busquen dos dels autors que haurien fugit


Després del tiroteigmortal a Salou, els autors haurien fugit amb el cotxe. Es tractaria de dues persones les ocupants, i el vehicle duria matrículafrancesa.

Segons els primers testimonis dels fets, trespersonesencaputxades haurien baixat d'un cotxe i haurien tirotejat els ocupants d'un altre vehicle, dos dels quals han mort. El vehicle hauria fugit i s'hauria localitzat, abandonat, a l'àrea del Mèdol a l'AP-7.

Hi ha un gran dispositiu en marxa, coordinat entre Mossos d'Esquadra i policies locals, per trobar els autors dels fets. El vehicle, un RenaultCaptur, tindria a l'interior una granada de mà, dues armescurtes i una de llarga.

El succéss'investiga com un cas relacionat amb el tràfic de drogues i és molt similar, en forma, al que va passar fa uns mesos també a Salou, en el qual una persona va morir després d'un tiroteig en ple carrer, en un punt ple de locals de restauració del centre de Salou, en hora punta després del servei de sopars.