El Casal Popular la Turba organitza a Valls una xerrada amb la plataforma Aturem Hard Rock

És un dels actes per celebrar el quart de segle de l’entitat vallenca

Imatge d'arxiu d'una manifestació
Imatge d'arxiu d'una manifestació | Ricard Novella
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:24h
El Casal Popular la Turba de Valls acollirà divendres 12 de maig, a partir de les 19.30 h, una xerrada sota el nom de "Hard Rock: què és i com ens afectaria" a càrrec de diversos membres de la plataforma Aturem Hard Rock. Els ponents i portaveus de la plataforma explicaran en què consisteix el projecte i exposaran amb dades els efectes que tindrà al territori el mega-casino i resort hoteler "Hard Rock".

Alhora, aprofundiran sobre els entramats i interessos ocults que envolten aquest projecte, com poden ser l’especulació urbanística, la destrucció d'espais naturals, el foment de la ludopatia i la precarietat laboral, entre altres.

L'acte està co-organitzat per l’assemblea local de la CUP de Valls i el Casal Popular la Turba, en el marc dels actes previstos per a donar el tret de sortida a la campanya electoral i per a celebrar el quart de segle de l’entitat vallenca. Des d’ambdues organitzacions es vol apel·lar a la consciència de la gent del territori perquè s'impliqui en la causa i es pugui articular una resposta prou potent prenent com a model la campanya engegada al Pirineu per aturar un altre macroprojecte promogut des del Govern de la Generalitat: els JJOO d'hivern.

Tant per als membres de l’assemblea de la CUP de Valls com per a les sòcies el Casal, ara és el moment que el Camp de Tarragona també hi digui la seva davant aquest macroprojecte, i es visualitzi sobre el mapa. Per aquest motiu, ambdues organitzacions criden a assistir als propers actes organitzats per la plataforma. A l’acabar l’acte hi haurà la possibilitat de quedar-se a sopar i anar a encartellar amb l’assemblea de la CUP de Valls.