El Nàstic guanya al camp del Logroñés i evita la zona vermella

Els grana s'imposen per la mínima amb un gol de Guillermo i es jugaran gran part de la salvació contra el Cornellà al Nou Estadi Costa Daurada

La permanència grana es jugarà en els dos partits que resten al Nou Estadi
La permanència grana es jugarà en els dos partits que resten al Nou Estadi | UD Logroñés
07 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:04h
El Nàstic ha complert amb els deures i amb la previsió i s'ha imposat al camp de la UDLogroñés (0-1) gràcies a un gol de Guillermo. Els tarragonins estaven obligats a emportar-se els tres punts per no complicar-se l'obligada permanència a la Primera RFEF. Després dels resultats de la jornada, els homes de Dani Vidal estan tres punts per sobre de la zona de descens.

Un rival descendit matemàticament

El triomf grana a LasGaunas s'ha iniciat contra un equip que buscava tenir mínimes opcions de permanència aquesta temporada i ha acabat contra un conjunt ja descendit. Els de La Rioja, que només havien guanyat tres partits de 17 davant el seu públic, s'han vist superats pels nastiquers des d'un bon inici. Marc Fernández era objecte de penal en el minut 4 però el col·legiat José AlbertoPardeirono ha vist la trepitjada sobre el davanter grana.

No ha estat fins al minut 21 quan el porter local Gonzalo es veia obligat a rebutjar en dues ocasions una arribada nastiquera protagonitzada per Marc i Pablo Fernández. El Nàstic era superior, gaudia de les millors arribades, però no manava al marcador. No ho ha fet fins al temps de descompte de la primera part quan Andy ha penjat la pilota a l'àrea i Guillermoha aprofitat l'espai entre el porter i el defensa més proper per posar el cap i anotar la diana del triomf.

Els jugadors grana han dedicat el triomf a Robert Simón i Lupu, lesionats Foto: Club Gimnàstic

Els homes dirigits per Dani Vidal han mantingut la tònica en el segon temps, però Gonzalo ha evitat el gol de la tranquil·litat en diferents ocasions. Sense un excessiu patiment, el Nàstic ha conservat el gol que deixa els grana a la desena posició amb 46 punts. Amb els resultats de la jornada, la permanència queda marcada per l'Atlètic Balears amb 43 punts.

Queden nou punts en joc i sis es disputaran al Nou Estadi Costa Daurada. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 19.00 hores contra el Cornellà amb el suport de l'afició tarragonina.