Habiliten busos llançadora entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona

Funcionarà entre setmana a les hores punta arran de la incidència a la R2 a Gavà

Renfe ha posat busos llançadora a Sant Vicenç de Calders.
Renfe ha posat busos llançadora a Sant Vicenç de Calders. | ACN / Gemma Sánchez
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:04h
Renfe ha informat que reforça amb busos llançadora que van de Sant Vicenç de Calders a Barcelona el servei de Rodalies Renfe, arran de la incidència que, des de fa una setmana, afecta la normal circulació de trens en aquesta línia. Després de les queixes del Baix Penedès perquè el servei alternatiu de bus ignorava la comarca, ara des de l'operador han decidit posar aquest servei complementari que funcionarà entre setmana, però només a les hores punta.

Així, es podrà agafar aquest bus llançadora cada trenta minuts de dilluns a divendres de les sis a les nou del matí i en sentit contrari, de les 18.00 a les 20.30 hores. D'aquesta manera, Renfe vol donar continuïtat als tres regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 que, davant la restricció de capacitat en el tram Castelldefels-El Prat de Llobregat, han d'acabar el servei a Sant Vicenç.

Per al bus llançadora són vàlids els bitllets de transport de Rodalies, per la qual cosa els viatgers no hauran de pagar res més. Des de l'Ajuntament del Vendrell han afegit que l'aparcament per als busos s'ha habilitat on es fa el mercat setmanal de Coma-ruga. Aquests van cada trenta minuts a l'estació per recollir els viatgers.

Des de municipis com Calafell, Cunit o Cubelles continuen demanant, però, un servei de Bus Exprés per tenir una alternativa més de desplaçament.