Busquen un home desaparegut en una zona de muntanya a Tortosa

Gran dispositiu en marxa dels bombers per localitzar l'home de 58 anys desaparegut des d'aquest diumenge

Els bombers han desplegat un ampli dispositiu a Tortosa per localitzar el desaparegut.
Els bombers han desplegat un ampli dispositiu a Tortosa per localitzar el desaparegut. | Bombers
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:54h
Gran dispositiu en marxa dels Bombers de la Generalitat per localitzar un homedesaparegut en una zona de muntanya a Tortosa. Segons han explicat els bombers a les xarxes socials, està en marxa un operatiu amb 19 dotacions terrestres, el Grup d'Actuacions Especials (GRAE), els Mossos d'Esquadra, la unitat canina, drons, policia local i voluntaris per trobar l'home desaparegut.

Es tractaria d'un home de nacionalitat estrangera de 58 anys. Els serveis d'emergències van rebre l'avís de la seva desaparició a les 20.48 hores. Un amicde l'home estava d'excursió amb ell a la zona del parceòlic del Coll de l'Alba de Tortosa

Segons va explicar el testimoni, des de les set de la tarda no veien el seu company. A més a més, tampoc podien localitzar-lo perquè no duia el telèfonmòbil. L'alertant va explicar que l'home no coneixia la zona, ja que és de nacionalitat estrangera, i per tant era possible que no trobés el camí de tornada per si sol. 

Segons les informacions dels bombers, l'home s'hauria perdut quan passejava per la zona del camí de la Mola del Punxó i l'ampli dispositiu se centra ara en aquesta àrea per localitzar sa i estalvi l'individu, el qual ha passat la nit desaparegut.