Una persecució de pel·lícula a Tarragona acaba amb dos detinguts

Els fets, que van tenir lloc la matinada de diumenge, van produir-se al centre de la ciutat i van acabar a l'N-340

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dues persones després d'una persecució de pel·lícula.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dues persones després d'una persecució de pel·lícula. | Cedida
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:39h
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest cap de setmana dues persones després d'una persecució de pel·lícula que va començar al centre de la capital tarragonina i que va acabar en un camí de servei de la carretera N-340, a tocar d'Altafulla. Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest diumenge, poc abans de la una.

El conductor del vehicle està acusat d'un suposat delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai el permís de conduir, envestir un vehicle policial, danys intencionats, conducció temerària i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. Així mateix, l'acompanyant va ser arrestat per resistència i desobediència a agents de l'autoritat.
 

Una persecució que va iniciar-se al centre de Tarragona i que va acabar a l'N-340

Els fets van començar a la cruïlla entre els carrers Prat de la Riba i Ramón y Cajal, quan una patrulla va donar l'alto a un vehicle. Davant això, el conductor del cotxe va fer una maniobra per esquivar els agents, envestint el vehicle policial i fugint del lloc pels carrers del centre de la ciutat i l'A-7, perseguit per la Guàrdia Urbana.

La persecució va continuar per l'autovia i va arribar fins a la carretera N-340, molt a prop d'Altafulla, on els fugitius van agafar un camí de servei, sent finalment detinguts. Els ocupants van oposar resistència i una grua va traslladar el vehicle, de matrícula estrangera, al dipòsit municipal.

El conductor, que no havia obtingut mai el permís de conduir, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i va ser detingut juntament amb el seu acompanyant.