Viñuales presenta el projecte Ponent Verd, que unirà Campclar i Bonavista

Els socialistes aposten per dignificar l'avinguda President Tarradellas i crear una nova zona verda

Rubén Viñuales, acompanyat de Nacho García i Sandra Ramos, durant la presentació de Ponent Verd.
Rubén Viñuales, acompanyat de Nacho García i Sandra Ramos, durant la presentació de Ponent Verd. | Cedida
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:28h
El candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat la seva aposta per completar la cohesió dels barris de Ponent, que ha batejat amb el nom de Ponent Verd. L'alcaldable del PSC ha afirmat que aquesta iniciativa té l'objectiu de connectar els barris de Campclar i Bonavista amb la dignificació de l'avinguda President Tarradellas.

En aquest sentit, l'aposta de Viñuales és la creació d'una nova zona verda entre l'Anella Mediterrània i el carrer Riu Llobregat. Segons el cap de llista socialista, l'avinguda, que uneix els dos grans nuclis de Ponent, es transformarà en un vial amb més espai per a vianants i per a bicis, que acabi de connectar el carril bici existent al costat de l'Anella.

A banda d'aquesta reforma, els terrenys que hi ha entre l'Anella i el carrer Riu Llobregat es convertiran en un parc urbà i un nou pulmó verd de la ciutat, que serveixi per unir al 100% Campclar i Bonavista.
 

"Volem replicar el model d'èxit de la Rambla de Ponent"

"Amb el Ponent Verd, la urbanització del PP-10 i l'Anella Mediterrània, tindrem tota aquesta zona dignificada. Aquest projecte ha de ser un revulsiu per a uns barris que han patit un fort abandonament aquests quatre últims anys", ha dit Viñuales.

Els socialistes han detallat que el finançament s'aconseguirà amb la urbanització d'un petit espai, destinat a blocs de pisos. "Volem replicar el model d'èxit de la Rambla de Ponent, que va suposar un canvi complet per a la vida social dels veïns i veïnes de Campclar", ha tancat el cap de llista del PSC.