Junts el Vendrell presenta a Costes les signatures contra la retirada de les palmeres

El partit ha recollit 1.243 firmes per demanar que es rectifiqui el projecte

Imatge de la platja de Coma-ruga.
Imatge de la platja de Coma-ruga. | Ajuntament del Vendrell
Redacció / M.G.
09 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:53h

Primer el Vendrell Junts ha presentat a la Prefectura de Costes de Tarragona les 1.243 signatures que el partit ha recollit per demanar que no es retirin les palmeres de les platges del municipi. La formació creu que "no és motiu suficient que no siguin autòctones" per eliminar-les i demana a Costes que "reflexioni" sobre el tema i retiri la proposta.

La retirada de diverses palmeres de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs forma part del projecte de naturalització de les platges, impulsat pel Ministeri de Transició Ecològica seguint el Pla de Gestió del Litoral que va fer el consistori. Junts s'oposa a aquest punt, tot i que altres formacions i entitats ecologistes es mostren partidàries de prioritzar espècies autòctones com el tamariu.

Un espai de trobada per a les dones

Per altra banda, Junts ha presentat una altra de les seves propostes de cara a la campanya electoral. En aquest cas es tracta de convertir l'edifici inacabat del que havia de ser el Casal d'Avis del Tancat en un espai de trobada per a les dones. Amb el nom de 'Ca la Dona', Junts apunta que l'espai podria acollir la nova regidoria de la Dona i seria un lloc per fer cursos, tallers i assessorament per a les dones.