Viñuales presenta el lema de campanya del PSC: 'Creiem en Tarragona'

El cap de llista socialista afirma que «creiem en Tarragona perquè volem fer de la ciutat un projecte col·lectiu perquè els tarragonins i les tarragonines guanyin»

El PSC de Tarragona ha presentat el seu lema de campanya.
El PSC de Tarragona ha presentat el seu lema de campanya. | Cedida
09 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:46h
El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat aquest dimarts el lema socialista de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig: 'Creiem en Tarragona'. En aquest sentit, Viñuales ha assenyalat que "creiem en Tarragona perquè volem fer de la ciutat un projecte col·lectiu perquè els tarragonins i les tarragonines guanyin".

El cap de llista socialista ha explicat que la campanya serà una crida a l'acció, al compromís i a la il·lusió, sempre de la mà de tots els tarragonins i tarragonins que creguin en la ciutat. "Creiem en Tarragona, perquè confiem en les seves capacitats i atractius, són dos valors que van lligats. Confiem en les immenses possibilitats que tenim", ha dit.

Viñuales ha afegit que "creure genera una energia immensa, positiva i que suma. Significa un compromís ferm i fort, per impulsar des de l'Ajuntament, tot allò que permetrà a la ciutat i a la seva gent créixer en tots els sentits".
 

"Els últims quatre anys la ciutadania de Tarragona ha sortit perdent"

Segons el PSC, els últims quatre anys "han estat una etapa convulsa i inestable, en què la ciutadania de Tarragona ha sortit perdent". En aquest sentit, han recordat que "es va arribar a un acord de govern des del conflicte, en què l'únic projecte era fer fora Ballesteros". Viñuales ha afirmat que el seu equip va a favor de Tarragona amb l'objectiu de recuperar "la il·lusió".

Rubén Viñuales ha manifestat que "creiem en Tarragona, perquè sabem la força que té la seva gent, la ciutat, la creativitat, la força econòmica i social de tots els sectors, l'ambició sana de sobresortir, en esdeveniments esportius i culturals, en recerca i divulgació científica".

En definitiva, ha conclòs el candidat del PSC, "volem millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans i ser referents d'una àrea metropolitana que vol liderar Catalunya".