Reus signa la carta d'intencions per acollir els Special Olympics Meeting

Està previst que aquest esdeveniment se celebri a mitjan d'octubre del 2024

10 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:56h
L'Ajuntament de Reus ha signat la 'cartad'intencions' perquè la ciutataculli per tercera vegada la celebració d'uns SpecialOlympics. Aquesta va ser una promesa que l'alcalde, Carles Pellicer, va fer en el transcurs de la commemoració dels 25 anys dels primers jocs a la ciutat i que ara ha fet un pasmés amb aquest acord.

Està previst que en aquesta ocasió, a mitjand'octubre del 2024, s'organitzi amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus els SpecialOlympicsMeeting Reus. Durant un total de quatredies passaran per la ciutat gairebé 600esportistes de 17 comunitats autònomes, dues ciutats i setpaïsoseuropeus.

Les disciplines que practicaran els esportistes seran el futbol 7, el bàsquet i la natació, i també participaran en una exhibició de floorball. Tot plegat, vol posar de manifest la importància que té l'esport en les persones amb discapacitatintel·lectual i també reviure moments d'esforç, companyonia, emoció i superaciópersonal.

Paral·lelament, per aquests SpecialOlympics Meeting Reus 2024 la torxa tornarà a recórrer els carrers de la ciutat i també s'elaborarà un extens programad'oci i cultura relacionat amb l'ocasió.