«Gent de Reus, gent com tu», el lema d'ERC per a les municipals

Noemí Llauradó ha presentat l'eslògan i els cartells electorals

Part de la llista d'ERC Reus ha presentat el lema i els cartells de campanya
Part de la llista d'ERC Reus ha presentat el lema i els cartells de campanya | ERC Reus
10 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:14h
ERC de Reus ha presentat, aquest dimecres, el lema i els cartells de la campanya electoral. L'alcaldable Noemí Llauradó ha explicat que s'ha pensat per donar protagonisme a la ciutadania i "als valors que ens uneixen". Amb Gent de Reus, gent com tu, els republicans volen remarcar que "és una campanya feta a Reus".


Als cartells es veu la cap de llista acompanyada de ciutadania "perquè aquests anys m'he sentit molt acompanyada de la gent, gent diversa que fan de Reus una millor ciutat". "És una campanya produïda i feta a Reus, amb perfil propi", ha subratllat. Ha afegit que "volem fugir de la campanya centrada només en el candidat o la candidata" i manté que l'aposta és per "donar el protagonisme a la ciutadania, a la gent de Reus".

"Tothom té cabuda en el nostre projecte", ha assegurat, "perquè volem governar per a tothom". Llauradó augura que "obrir portes ens ha donat bon resultat perquè molta gent que mai ha votat ERC, ens votarà per primera vegada". La campanya en conjunt vol reflectir el concepte "del Reus sencer" del qual fa bandera la candidatura.

A través dels cartells i les imatges que publicaran a les xarxes socials, explica que "hem volgut representar diferents espais de la ciutat que tots coneixem, la plaça del Mercadal, la Boca de la Mina, etc.". "He volgut sortir a les fotografies acompanyada de gent a diferents indrets de la ciutat perquè no governaré sola, governaré per a la gent com tu", ha sentenciat la cap de llista d'ERC.