Tots a la plaça Major: Montblanc dona el tret de sortida a la campanya electoral més disputada

La primera nit de campanya va evidenciar el frec a frec que existeix entre Pep Andreu, de Montblanc Progressa, i Oriol Pallissó, d'ERC

Imatge dels candidats de Montblanc
Imatge dels candidats de Montblanc | Cedida
12 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:50h
Montblanc ha donat el tret de sortida a la campanya electoral més disputada i crispada de les últimes dècades. Ahir dijous al punt de la mitjanit, els diferents partits que concorren a les eleccions a la vila ducal van protagonitzar l'inici de la campanya amb la tradicional enganxada de cartells a la plaça Major.

Pocs minuts abans de les 12.00 h, ERC, Montblanc Progressa, el PSC, Junts per Montblanc i la FIC van reunir desenes de simpatitzants i militants al centre neuràlgic de la capital de la Conca de Barberà.

Sense discursos i d'una manera força austera, els caps de llista van aprofitar les diferents cartelleres de l'espai per pregonar les seves intencions de cara a la propera legislatura. Una estona abans, alguns dels partits i candidats van aprofitar per sopar tots junts i agafar forces en diferents establiments del poble.

La primera nit de campanya va evidenciar el frec a frec que existeix entre Pep Andreu, de Montblanc Progressa, i Oriol Pallissó, d'ERC i cap de l'oposició actual. De fet, entre ells dos es disputa l'alcaldia de Montblanc, i d'ara en endavant comença una campanya real i aferrissada que té com a punt d'arribada el 28 de maig. En aquest camí, també tindran força a decidir el PSC, amb Juanma Caballero i Junts per Montblanc, amb Marc Vinya, que podrien tenir a la seva mà la clau de l'opció de govern per als propers 4 anys a Montblanc.