Agenda: Arriba el Vinyafest en família a Sarral i Solivella

Les activitats tindran lloc entre els dies 20 i 21 de maig

Imatge d'arxiu d'unes persones a la vinya
Imatge d'arxiu d'unes persones a la vinya | Cedida
15 de maig del 2023
Els dies 20 i 21 de maig arriba el Vinyafest en família a Sarral i Solivella. Es tracta d'una iniciativa de l'àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà juntament amb el Patronat de Turisme Costa Daurada. Hi ha programats diferents actes pel públic familiar, per nens i per adults, parelles i grups d’amics. Tots són gratuïts menys les visites als cellers que són de pagament.

El dissabte les activitats es fan a Sarral. A les 10.30 h, hi haurà la gimcana "Estimem i vivim la vinya" a càrrec de les guies de Sarral. A les 11.00 h tindrà lloc la visita guiada al celler modernista de Sarral. És una activitat que té un preu de 6 euros. De 12.00 h a les 14.00 h, a la plaça del Celler Modernista, hi haurà dos tallers a càrrec de l'artista Laura Magrinyà: el primer és taller de pintar amb vi i altres tints naturals i el segon és el taller de creació de personatges amb collage i elements naturals. Tots dos són gratuiïts. En aquella hora també hi haurà vermut musical amb Dj. Mr. Beats i on els cellers oferiran copes de vi i cava, begudes, aperitiu... a la plaça del mateix Celler Modernista.

A les 16.00 h, es farà un passeig literari a càrrec del club de lectura de Sarral. A les 17.00 h, hi haurà un berenar amb pa, vi i sucre i a les 18.00 h, l'hora del conte a càrrec de Juga i Aprèn. Aquestes activitats són gratuïtes i totes es duran a terme a la plaça del Celler Modernista.
 

Activitats de diumenge

Pel que fa al diumenge 21 de maig, les activitats es duran a terme a Solivella. Començaran a les 10.00 h del matí amb una visita guiada al Celler Sanstravé. És una activitat que té un cost de 8 euros. A les 11.00 h es farà el taller "Estels màgics" a càrrec de l'artista Gina Sandúa al Pati del Castell de Solivella és una activitat gratuïta. Per finalitzar, de 12.00 h a 14.00 h al mateix Pati del Castell, hi ha una gran fi de festa amb música i vi, vermut musical amb Dj. Lluís Gavaldà on el cantant d'Els Pets punxarà les seves cançons preferides i on els cellers oferiran copes de vi i cava, begudes i aperitius.

El Vinyafest en família és una activitat que organitza l'àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i en la que hi col·labora el Patronat de Turisme de Costa Daurada, els Ajuntaments de Sarral i Solivella, el grup de guies de Sarral, el Celler Portell, vinícola de Sarral, el Celler Mas del Nen de Bodegas Bellod, el celler Sanstravé i la Cooperativa agrícola de la Conca de Solivella.