Els socis del Reus Deportiu aproven la venda de part del patrimoni del club

L'assemblea extraordinària de l'entitat roig-i-negra van donar llum verda al projecte 'Reordenació puntual del pla urbanístic'

Una imatge de les instal·lacions del Reus Deportiu.
Una imatge de les instal·lacions del Reus Deportiu. | Reus Deportiu
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:31h
Els socis del Reus Deportiu han aprovat per majoria absoluta el projecte de 'Reordenació puntual del pla urbanístic' que afecta terrenys que són propietat de l'entitat reusenca. "L'objectiu del club és vendre patrimoni per a invertir en altre patrimoni més sostenible", ha explicat l'entitat roig-i-negra.

En aquest sentit, els eixos principals de les futures accions seran: aconseguir obtenir unes instal·lacions excel·lents per la pràctica de l'esport i la salut; noves instal·lacions a la finca del tennis – pàdel; aconseguir ser 100% autosostenibles sense haver de dependre del nombre de socis i liquidar el deute amb l'Institut Català de Finances.

Durant la reunió d'aquest dijous, també han tirat endavant canvis en els estatuts davant la proposta del Consell Català de l'Esport.
 

Ampli suport a la modificació del Pla General d'Ordenació Urbanística Municipal

Els socis del club, amb 84 vots a favor, tres abstencions i onze vots en contra, han acordat que el Reus Deportiu tramiti davant dels organismes pertinents, i d'acord amb la normativa vigent, la modificació del Pla General d'Ordenació Urbanística Municipal (PGOUM) de Reus i delegar a Trigono Consultors SL la coordinació i gerència de l'àmbit urbanístic que es defineixi i la comercialització resultant.

Quan arribi l'aprovació definitiva del document de la Modificació del Pla General Municipal d'Ordenació de Reus, i l'entitat tingui l'oferta en ferm de la venda d'una part del seu patrimoni, es tornarà a convocar una assemblea extraordinària.


La proposta que fa el Reus Deportiu de modificació del PGOUM consisteix a possibilitar la construcció de dos immobles residencials, un ubicat al carrer Gaudí, xamfrà amb el carrer Escornalbou, i l'altra, d'esquena a l'actual núm. 66 del carrer Gaudí, ocupant l'aparcament immediat i part de les pistes exteriors, amb zona enjardinada a la resta de pistes fins a les proximitats de la cafeteria.

El Reus Deportiu construirà un nou pavelló de dues plantes (una semisoterrada i la superior amb una pista coberta) i executarà millores substancials en les instal·lacions del tennis.
 

Modificació dels estatuts

Pel que fa al segon punt de l'ordre del dia, s'ha aprovat la modificació dels articles dels estatuts vigents del club, per a adequar-los a la normativa vigent, segons recomanacions fetes dels del Consell Català de l'Esport.

Així, s'han fet canvis en el redactat de l'article 30, sobre la convocatòria de les assemblees generals, i de l'article 37.3, sobre la durada del mandat.