El Reus Deportiu perd contra el Noia i tanca la temporada 22-23

Els ganxets cauen en un duel on han començat perdent des del primer minut i no han pogut remuntar mai. Gris partit d'un Reus que tanca la temporada

Cares llargues dels jugadors reusencs sobre la pista després de consumar-se la derrota
Cares llargues dels jugadors reusencs sobre la pista després de consumar-se la derrota | Reus Deportiu
20 de maig del 2023
Actualitzat a les 15:46h
Cares llargues a la seu del Reus Deportiu Virginiasdesprés de la derrota per 7 a 4 a la pista del Noia, una ensopegada que posa punt final a la temporada. Els roig-i-negres han perdut el segon partit de la fase dels quarts de final del playoff pel títol i tornen a casa sabent que la temporada s'ha acabat. Els de Sant Sadurní, que dissabte passat van guanyar al Palau d'Esports, ho han tornat a fer però aquest cop davant el seu públic.
 

Perdent al cap de 23 segons

Els homes dirigits per Jordi Garcia tenien l'obligació de guanyar a l'Ateneu Agrícola si volien continuar vius i no tancar la campanya actual de manera avançada i amarga. Una pressió que els ha pogut jugar una mala passada i que s'ha multiplicat quan només passaven 23 segons des del xiulet inicial. Xavi Costa aprofitava una jugada per darrere de la porteria de Zapaterper superar-lo per dalt i obrir la llauna. Julià aconseguiria empatar en el minut 9 aprofitant una directa per blava a Esteller, però malauradament seria un miratge.

Costa tornava a veure porteria en el minut 11 i l'avantatge local a l'electrònic tornava per no desaparèixer mai. Al bon treball de l'equip dirigit per Pere Varias s'ha de sumar la mala efectivitat dels del Baix Camp davant la porteria de Roca. Julià no podia fer la segona directa que disposava i Bargalló, en el minut 16, aprofitava per ampliar distàncies (3-1). La festa local en els primers 25 minuts la culminava Ballartamb el quart en el minut 20.


 

Sense la millora esperada al segon temps

Els reusencs es trobaven estabornits i calia reaccionar en el segon temps. Rojasfeia creure en la remuntada amb el 4-2 en el minut 30, però l'alegria duraria pocs segons perquè Bargalló marcava el cinquè del seu equip. Ni Julià ni Compagnoaconseguien anotar dues directes i no seria fins al minut 41 que el capità Joan Salvat posava quelcom d'emoció a un partit on els del Baix Camp acabarien amb 20 faltes.

La 20a infracció ha comportat una directa que Gabarró no ha desaprofitat per sentenciar el duel amb el 6 a 3 en el minut 45. Els reusencs s'han abocat a l'atac per intentar salvar el matx a la desesperada i Aragonès feia el quart en el minut 47. Ja sense porter, Costa aprofitava una recuperació de bola per fer el 7-4 definitiu en els darrers segons d'encontre.
 

Dos jugadors lluiten per la possessió de la bola Foto: Reus Deportiu



Aquesta derrota en un fluix partit del Reus Deportiu Virginiasposa punt final a una temporada on certs moments de feblesa al Palau d'Esports han dictat sentència. Un empat inoportú a la Champions va deixar en safata la classificació per als quarts a l'Sporting i el Barcelos i una derrota contra el Noia ha posat coll amunt una eliminatòria i una temporada ja liquidada.

FITXA TÈCNICA
Noia

Roca, Esteller, Costa, Salvadó i Bargalló. A la banqueta: Marimon, Ballart, Gabarró, Mitjans i Gil
Reus Deportiu Virginias
Zapater, Aragonès, Compagno, Gelma i Julià. A la banqueta: Viña, Rojas, Jansà, Salvat i Giménez
Gols
1-0 / Costa (1')
1-1 / Julià (9')
2-1 / Costa (11')
3-1 / Bargalló (16')
4-1 / Ballart (20')
4-2 / Rojas (30')
5-2 / Bargalló (30')
5-3 / Salvat (41')
6-3 / Gabarró (45')
6-4 / Aragonès (47')
7-4 / Costa (49')
Targetes blaves
Per alslocals Esteller, Gil i Gabarró i per al visitant Gelmà
Àrbitres
Miguel Díaz i Jonathan Sánchez
Incidències
Segon matx dels quarts de final del playoff pel títol disputat a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní