1 de 10
Conca de Barberà

L'Espluga, un dels 34 pobles que participarà en una campanya de dinamització comercial i turística

Més de 30 establiments de l'Espluga de Francolí seran punts de participació a la campanya Compra i descobreix el proper mes de juny

Vista de l'Espluga de Francolí | Ajuntament de l'Espluga
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 23 de maig de 2023 a les 13:04 |
L'Espluga de Francolí participarà aquest proper mes de juny per tercer any a la campanya de dinamització comercial Compra i descobreix. És un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els 34 municipis participants.

L'objectiu del projecte és donar suport al petit comerç, i promocionar el turisme local i de proximitat, i per aquest motiu des de les àrees de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí s'ha apostat per formar part d'aquesta iniciativa, comptant també amb la implicació i col·laboració de la Unió de Botiguers i Empresaris de l'Espluga. Més de 30 comerços de l'Espluga de Francolí seran punts de participació d'aquesta campanya.

En què consisteix la campanya?

Es tracta d'una campanya participativa, que de l'1 al 30 de juny, permetrà a les persones que comprin a les botigues adherides a la Unió de Botiguers i Empresaris de l'Espluga entrar en un sorteig amb més de trenta premis, en format de visites turístiques. Per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d'estades i experiències a gaudir en els 34 municipis organitzadors, potenciant així el turisme de proximitat.


Així doncs durant el mes de juny de 2023 comprar a l'Espluga de Francolí i els 34 municipis organitzadors té premi. El dia 7 de juliol es farà el sorteig i s'anunciaran les persones guanyadores, que podran recollir els premis el dia 14 de juliol, per gaudir de visites guiades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel en algun dels municipis de la Xarxa de Barris Antics.
 

Una campanya de dinamització comercial i turística

Per altra banda, l'Espluga de Francolí rebrà als guanyadors/es d'altres poblacions que es reuniran a l'Espluga de Francolí el dissabte dia 21 d'octubre de 2023 per gaudir del seu premi. El premi consisteix a passar una jornada a l'Espluga descobrint els atractius turístics amb la visita al Museu de la Vida Rural i les Coves de l'Espluga. Els guanyadors també faran una ruta d'orientació pel teixit comercial de la vila i també gaudiran d'un àpat en diversos restaurants de l'Espluga.
Participació