Tot a punt a Cambrils per a la celebració de la 64a edició de la Fira Multisectorial

La nova edició de l'esdeveniment, que se celebra aquest cap de setmana, espera superar els 43.000 visitants de l'any 2022

La Fira Multisectorial de Cambrils se celebrarà del 2 al 4 de juny.
La Fira Multisectorial de Cambrils se celebrarà del 2 al 4 de juny. | TarragonaDigital
29 de maig del 2023
La 64a Fira Multisectorial de Cambrilsés a tocar i ja s’ha presentat oficialment el programa d’actes i activitats que complementen l’oferta d’expositors de la Fira Comercial. Són més d’un centenar les propostes per a tots els públics que s’estendran per tot el municipi i que s'allargaran entre els dies 2 i 4 de juny. Destaquen les novetats dels espais Lletres de Fira, Fira del Circ, Nomad Festival i CLVT Fest, el concurs d’skate i scooter que se celebrarà a l’skatepark.

Tot plegat complementa l’àmplia oferta d’expositors. Aquest any, més d’un centenar d’empreses i entitats ompliran els més de 50.000 m2 de recinte firal, dividits en els sectors d’automoció, restauració, serveis, alimentació i comerç, jardineria i maquinària agrícola i energies verdes. 

"Creiem que hem preparat una programació apte per a tothom i que pugui complir tots els gustos i expectatives. A la Fira hi arriben més de 43.000 visitants, i és important esponjar els fluxos de gent i intentar programar activitats per a tots els públics en les diferents franges horàries", indica el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera.

Inauguració divendres al migdia i actes durant tot el cap de setmana


El recinte firal s'ubicarà al passeig d'Albert i l'Avinguda del Mil·lenari, el Nomad Festival s'estendrà al llarg del Parc del Pinaret amb dos escenaris, les Lletres de Fira s'ubicaran a la Torre del Llimó, la jornada Pet Friendly tindrà lloc a la Riera d'Alforja i al Parc del Pinaret, la Fira del Circ conquerirà els carrers del nucli antic, el CLVT Fest s'ubicarà a l'skatepark i les Firetes es podran gaudir a l'Avinguda de Charles Darwin.

Tot el programa, espais i detalls, així com inscripcions per al Passeig Bestial, les competicions d'skate i scooter del CLVT Fest i el Tast de Vins i Literatura, es pot consultar a www.firacambrils.com

Entre les activitats programades destaquen els tallers infantils, música i concerts, un homenatge a la gent gran, una trobada de vehicles antics o una actuació castellera. L'acte inaugural de la Fira Multisectorial de Cambrils es farà aquest divendres, a les 12 hores, i anirà a càrrec del subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Santiago Castellà.

Impacte econòmic superior als 5,5 milions d'euros


En l'edició de 2022, la Fira de Cambrils va rebre més de 43.000 visitants, amb un impacte econòmic de 5,6 milions d'euros, segons les dades de l'organització. En aquest sentit, més de la meitat eren de Cambrils, mentre que Reus, Tarragona, Mont-roig, Vila-seca o Salou van ser les altres ciutats amb més presència.

L'impacte econòmic dels 5,6 milions d'euros va superar en més de mig milió d'euros les xifres de l'any 2021.