Pep Andreu, de Montblanc Progressa, desvela els principals eixos del programa electoral

Des de les xarxes socials del partit també s'ha difós un vídeo de suport a la candidatura del president Carles Puigdemont

Imatge de la roda de premsa
Imatge de la roda de premsa | Cedida
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:10h
Montblanc Progressa, el partit de Pep Andreu, mitjançant un Instragram Live, ha presentat els principals eixos del programa electoral. Compta amb cinc punts principals: la implementació de Bon Preu i la cohesió del teixit industrial, la creació de nou habitatge, l'ampliació de la zona esportiva, l'arranjament de la Vall i la transició energètica i la creació de la nova àrea de salut i benestar emocional. 

A aquests cinc eixos principals, s'hi afegeixen cinc punts més, que també destaquen notablement, relacionats amb la cultura i patrimoni, pedanies, comerç i turisme, ensenyament i urbanisme. 

L'acte de presentació va tenir lloc ahir dimarts dia 23 de maig a la Sala de les Corts Catalanes. Va ser presentat per Neus Martí, número sis de la llista, i va donar pas a la resta de membres de la candidatura: Josep Andreu, Marià Gomis, Anna Lafebre, Núria Besora i Santi Porta. A través de les noves tecnologies van fer la presentació detallada d'un programa que, com asseguren «és ambiciós, però realista al mateix temps». 

 

La implementació de Bon Preu, la prioritat

Segons Josep Andreu «la prioritat de la propera legislatura serà «la implementació de Bon Preu al centre logístic, ja que és essencial pel conjunt de la Conca de Barberà». En aquest sentit, Anna Lafebre destacava que Montblanc Progressa «ha treballat un conjunt de propostes que abracen tota la realitat de Montblanc i pedanies». 

En finalitzar l'acte, des de les xarxes socials de Montblanc Progressa es va donar a conèixer un vídeo del president Carles Puigdemont, exiliat a Bèlgica, on explicita el seu suport al candidat Josep Andreu i a la resta de membres del grup Montblanc Progressa.