1 de 10
Societat

La Fira de l'Avellana de Riudoms busca cartell

L'ajuntament ha obert el concurs per presentar les propostes per la 41a edició de la fira

La Fira de l'Avellana és un dels esdeveniments més importants de Riudoms. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Riudoms | 24 de maig de 2023 a les 17:00 |
La Fira de l'Avellana és un dels esdeveniments que atrau més públic a Riudoms durant l'any. És per això que des del consistori es cuida fins a l'últim detall, com és el cas del cartell que promocionarà la fira.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Riudoms ja ha convocat el concurs de cartells per escollir la imatge que publicitarà la 41a edició de la Fira de l'Avellana i la 422a Fira de Sant Llorenç. L'esdeveniment ja té dates, i se celebrarà de l'11 al 13 d'agost d'enguany.


El concurs compta amb un primer premi dotat amb 500 euros, a més a més de ser una imatge que es podrà veure en gran quantitat de llocs i formats. El certamen també vol estimular el talent local i per això s'han creat dos premis més.

El primer d'ells serà per a l'autor local i estarà dotat amb 200 euros, i el segon d'ells és per a l'artista local jove, destinat a persones amb 18 anys com a màxim, i el guanyador s'endurà 100 euros.


Les bases per a participar al concurs de cartells de la fira de Riudoms es poden consultar a la pàgina web, i el que es busca és un disseny atractiu publicitari, que relacioni el municipi de Riudoms amb l'avellana, la fira, l'agricultura catalana, la gastronomia, la salut i la comercialització i industrialització d'aquest fruit sec.

El termini per presentar els originals és com a màxim el divendres 9 de juny a les dues del migdia.
Participació