El Nàstic guanya còmodament l'Alcoyano i jugarà la Copa del Rei

Els grana s'imposen amb facilitat al conjunt alacantí i tanca la temporada ocupant la vuitena posició amb 53 punts

Dani Vidal tanca la temporada amb sis victòries, quatre empats i tres derrotes
Dani Vidal tanca la temporada amb sis victòries, quatre empats i tres derrotes | CD Alcoyano
27 de maig del 2023
Actualitzat a les 22:30h
El Nàstic de Tarragona ha tancat la temporada guanyant per 3 a 0 a l'Alcoyanoi situant-se vuitè a la taula amb 53 punts, posició que li permetrà jugar la Copa del Rei 2023-2024. Els homes dirigits per Dani Vidal diuen adeu a la campanya actual després de sumar deu dels darrers dotze punts en joc. Aquesta victòria posa punt final a una lliga on els tarragonins han estat lluny dels seus objectius

La tarda dels Fernández

No són família, però els tres Fernández que han jugat a l'onze inicial han estat els protagonistes del darrer encontre de la campanya. El duel, sense tensió competitiva i dominat pel Nàstic, s'ha decantat abans d'arribar al segon minut de partit. Pablo Fernández controlava una pilota dins de l'àrea i superava Tomaz per posar coll avall el duel ben d'hora.

Els tarragonins no han canviat el plantejament per culpa del gol de Pablo i han mantingut un rumb que es podria haver perdut. Una acció del porter Manu Garcia, que ha intentat retallar el visitant Rubio, ha acabat amb una errada que no ha acabat en gol de miracle. Just després de veure com els alacantins perdonaven l'empat, Marc Fernández ha fet el segon després d'una centrada d'AndyEscudero en el minut 24.

La sentència d'un duel sense salsa i emoció ha arribat amb el cop de cap de Guillermo en el minut 43 per fer el 3 a 0 definitiu. El Logroñés perdia a casa contra l'Atlètic Balears i la classificació per a la Copa del Rei no ha perillat en cap moment. Dani Vidal, tècnic grana, ha decidit donar minuts a jugadors de la planter com Querol o Boazen un plàcid final de temporada.

El Nàstic acaba la lliga a la vuitena posició amb 53 punts amb deu punts sumats dels darrers dotze en joc. Dani Vidal posa punt final a la campanya amb registres digne d'equip de playoff després de sis victòries, quatre empats i només tres derrotes en tretze jornades. El futur esportiu del tècnic i del projecte grana, un misteri que serà resolt els pròxims dies.