Un robatori en una nau industrial a Reus acaba revelant un greu delicte

Diverses persones van acabar detingudes, les quals estaven amagades al sostre de la nau industrial

Imatge de les plantes localitzades a la nau industrial a Reus.
Imatge de les plantes localitzades a la nau industrial a Reus. | Mossos
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:05h
Els Mossos d'Esquadra van aconseguir desmantellar una gran plantació ubicada a l'interior d'una nauindustrial i ho van fer gràcies a un altre delicte. El passat 25 de maig, la Sala de Coordinació Operativa va alertar els patrulles de la capital del Baix Camp per un possible robatori en calent en una nau industrial en desús a la carreterad'Alcolea.

El que no esperaven trobar-se els agents era que a l'interior d'aquesta nau hi hauria una gran plantació 'indoor' amb més de 5.000 plantes de marihuana. Quan els mossos van arribar a la nau indicada, van observar que just davant hi havia una furgoneta aparcada, amb les portes obertes, i que la nau també tenia l'accés obert.

Accedeixen a la nau i s'emporten una sorpresa


Quan els agents van escorcollar la furgoneta hi van trobar restes de menjar i llums al·lògens que habitualment es fan servir a les plantacions interiors de marihuana. Davant d'aquest panorama, van activar més patrulles de la comissaria de Reus i van accedir a l'interior de la nau industrial.

Allí hi van trobar fins a 5.200 plantes de marihuana, a banda de material per al cultiu dels exemplars, com llums al·lògens, aires condicionats, sistemes de ventilació i reg, i tota una infraestructura desplegada en habitacions.

Durant l'escorcoll, els agents van sentir sorolls i els va fer pensar que hi havia personesamagades a l'interior de la nau, concretament al sostre de l'edifici.

Després d'inspeccionar l'espai, van localitzar tres homes, d'entre 21 i 44 anys, i els van detenir per un presumpte delicte contra la salutpública i per un altre de defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts van passar a disposiciójudicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus el dissabte dia 26 de maig i es va decretar presó amb fiança per a tots tres.