GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junqueras i Romeva envien un missatge als votants tarragonins per una «victòria històrica» el 26M

Ho han fet el dia que han anat al Congrés i al Senat per prendre possessió dels seus càrrecs
Oriol Junqueras, assegut al costat de Rufián al Congrés dels Diputats | CatalunyaDiari.cat

 

En uns dies moguts amb la presa de possessió al Congrés dels Diputats i al Senat, dos dels presos polítics, el president i diputat d'ERC Oriol Junqueras i el senador Raül Romeva han tingut un moment per enviar un missatge als votants del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre pocs dies abans d'una jornada electoral municipal i europea. 

 

«La via republicana és la bona»

Oriol Junqueras, des del Congrés dels Diputats i acompanyat del diputat tarragoní Jordi Salvador ha dit que «és molt important que aquest diumenge tornem a guanyar a totes les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre». D'aquesta manera, el president d'ERC ha assegurat voler repetir «els resultats històrics del 28A» i així «com més alcaldies, més útils serem al nostre país, la nostra societat, la república, la independència, la justícia social, tots els valors que ERC sempre ha representat».

 

 

Raül Romeva ha arribat al Senat per recollir l'acta | TV3

 

Mentre Junqueras enviava el missatge des del Congrés, Raül Romeva, des del Senat, ha donat un missatge clar assegurant que «la via republicana és la bona». En la mateixa direcció, el senador d'ERC, acompanyat de Laura Castel, ha explicat que «és necessari que el 26M aconseguim una victòria històrica, com la del 28A. una victòria que ens ha encaminat cap aquesta república». «Una república ètica, justa i integradora que ens ha de garantir la llibertat, la igualtat i la fraternitat. És la nostra aposta, la nostra determinació i no hi ha presó que ho pugui impedir», concloïa Romeva.

 

 

També et pot interessar: